JetLag, pa riktigt!

Nu ar vi i Australien!!
Forovrigt sa vet vi nu hur fenomenet Jetlag kanns pa riktigt! Konstigt varre... Kanske inte sa konstigt eftersom vi var pa resande fot i hela 40 timmar. Det kanns som att vi bara ater och sover hela tiden. igar somnade nastan crille pa sparvagnen in till Adelaide sittandes. Men idag efter en god natts somn sa ar vi redo igen!
Flygresorna funka bra, men det var svart att sova pa planen.

Vi bor pa ett mycket trevligt litet place har i Adelaide i stadsdelen Glenelg. Vi har typ 300meter till havet har.
Fryser gor vi ocksa, japp i australien fryser man tydligen?! Det ar i dagslaget storre chans att vi koper en jacka an att vi tar ett dopp!

Igar bokade vi en 3 dagars tripp pa Great Ocean Road och ger oss ivag pa torsdag morgon, morgon for oss kvall for er. Sa nu ska vi gora det mesta av vara dagar kvar i Adelaide, som att kopa en jacka! Klockan ar nu 9.00 pa morgonen och vi har precis atit frukost bestaende av Cornflakes och mjolk lite av standar pa hostels tydligen.
Sa idag blir det att gora Adelaide och pa onsdag sa ska vi eventuellt ut till Kangaroo Island, ska tydligen vara "the shit" enligt manga, men vi har vissa aningar om att det kan rora sig om en  turistfalla... =)

Efter frukosten hittade Davve en fagel, typ grasparv fast tropisk, inne i koket, den s\flog in i fonstren hela tiden utan att komma ut, vi tyckte ju sjalvklart synd om den och upplyste den galet bakfulla tjejen i receptionen om att "there is a bird on the loose...in the kitchen...it cant get out!"
Tjejen bara stirrade pa oss som om vi vore dumma i huvudet men efter ett tag sa fattade hon att vi inte drev med henne!

Igar sag vi ett gang livs levande pelikaner som flog i flock, Crille i extas.

Vi har en "room-mate" ocksa, en jattetrevlig norsk jenta som mest spiser hele tiden, hon hade akt till Australien sjalv och lamnat sin Gutte hemme. Modigt av henne att resa runt sjalv!


Ta hand om er dar hemma och keep up the kommenterande!!

/// Spetz Fia Davve Tilt

Kommentarer
Postat av: mamma Spetz

Hej på er alla 4:a.

Skönt att höra att ni är framme i Adelaine.Kan förstå att det var svårt att sova på planet.Zzzzzzzzzz.men att ni skulle behöva köpa jackor,vi trodde att det bara var badkläder som gällde där over hi,hi.Fick du upp kameran i tid Cristian så det blev några fina pelikanbilder?Här spöregnar det idag,usch.Åker ni färja över till Kangaroo Island?Då kanske ni får se sjölejon,kängurur längs vägarna och de minsta pingvinerna i världen 33cm och 1,2kg väger dom visst.Finns bara i Australien och Nya Zealand.Skåla nu i ett gott Barossa vin och tänk "lite"på oss här hemma.Krams till er alla från Gun-Britt o Christer

2009-03-17 @ 11:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0