2009-03-28 Byron Bay

Nu har vi lamnat sydney.. Valdigt harlig stad! Mycket sightseeing blev det, bade med buss och till fots! Vi hann till och med ga vilse pa en kinesisk marknad, nar davve skulle kopa en keps som han sett. Vi gick val en 5 varv inne pa marknaden, men ingen keps hittades!
Men sen blev Davve glad nar han hittade matfixar utanfor operahuset.
Efter 13 timmar pa nattbussen ar vi nu ca 100 mil norr om Sydeny i Byron Bay! En eloge till chaufforen som gasade till och med i de sjukaste nedforsbackarna! Det var inte latt att slappna av o sova!
Idag har vi glassat pa stranden, kort bodyboard i vagorna! Davve var mer i vattnet an pa land! Vi alla borjar fa en harlig solbranna, med betoning pa branna! Life is good!
Imorgon ska vi hyra en riktig surfbrada, se hur det gar..?
Sperre bestallde in en frukost som skulle innehalla allt inklusive en hash brown, men dom om hans forvaning nar det visade vara en potatisbulle! Eller!?
Vi bor pa ett najs hostel med en bar dar man kan ata schysst middag for 5 dollar. Vi delar rum ett gang svenskar, inte sa exotiskt kanske. Men vi trivs!
Tack for alla kemmentarer, roligt med lite halsningar hemmifran!
Vi hors snart igen! Stora krammar Sperre Davve och Tilda (+ Fia som sover, hon var lite trott efter bussturen och all sol, kl ar 20.50!)

Kommentarer
Postat av: Inger

God Natt på er och tack för hälsning! Hörde på nyheterna att ett stort gäng delfiner strandat på er "Ö". Räddningsaktion var på gång. Men kusten är ju rätt lång ... så ni kanske inget märkt;-). Var rädda om er! Alla i Norrk. gn Inger

2009-03-28 @ 11:33:25
Postat av: Jonte & Linda

Vi kan tänka oss att Davve trivs nu när han får surfa, lycka till!

Underbart att få läsa om värme och bränna, vi är ju mer genomskinligt vita, igår snöade det massor, suck.

Haha liten besvikelse skulle det allt va om jag beställt en hash brown och det visade sig va potatisbulle ;).

Simma lugnt, kramar från Ensjön!!

2009-03-28 @ 11:57:15
Postat av: Erika Andersson

Halloj Matilda! Tänkte bara säga att jag är något avundssjuk på er och här kom vintern tillbaka igår (27/3) men efter helgen ska det bli vår. Följer er resa med spänning. Take care! Många kramar Erika

2009-03-28 @ 12:49:54
Postat av: Mummen

Oh vad härligt det låter, håll i badbyxorna när ni surfar på vågorna. Skönt att Fia tar det lugnt och nannar kudden. Hur är maten Fia? Är koalaköttet genomstekt? Ha en fortsatt skön resa massor med kärlek från Mummen

2009-03-28 @ 15:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0