090326 - Vi ar Backpackers med stil!

Inatt har vi sovit i dubbelrum, haha det ni! Nar Tess i fran Goteborg var med i Melbourne sa hon att det va det lyxigaste stallet hon hade bott pa (hon har varit i Australien i 6 manader). Sa ja, vi reser med stil trots skitiga klader!

Vi hinner inte skriva sa mycket men ville bara tala om att allt ar bra! Idag ar sista dagen av 4 i Sydney och vi ar trotta men lyckliga. Vi tanker avsluta det hela med en hederlig sightseeing runt sydney och en promenad over bron. Blir nog ingen "klattring", sparar pengarna till FALLSKARMSHOPPET som ar planerat! Vi tog i hand (dock efter en del 2 for 1 ol) sa nu blir det hopp med alla 4 i Byron eller Cairns!

Ta hand om er, vi har det toppen!

/ four of us

Kommentarer
Postat av: Mummen

Hallo vänner!!!! Vad mysigt ni fyra i ett dubbelrum, var det en dubbelsäng, eller?????MYSIGT värre.

Helikopter, Fallskärmshopp...ni slutar aldrig att förundra mig. Se bara till att kolla var och hur man drar i tåten så att fallskärmen utvecklar sig, det är en VIKTIG detalj. Här har vintern kommit tillbaka , snö och svinkallt, pappa fick plocka ner vinterdojorna för första gången denna vinter och då pratar vi om slutet av mars. Massor med kramizar från mummen som saknar sina två "barn".

2009-03-28 @ 10:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0