Pa vag hem igen...

Nu star vi aterigen vid samma dator pa samma fik pa HongKongs flygplats!
Vi upptackte precis till var stora fortjusning att vi bara behover vanta 4timmar har och inte 16timmar som vi forst trodde. Dock ar vi ocksa lite besvikna, det hade varit haftigt att se Hong Kong by night!
Davve ar mycket besviken da han planerade ett ev inkop av en Sci-phone och diverse annat lull-lull!

Men nan gang ska vi se Hong Kong har vi bestamt, Spetz bedommer risken for att bli ranad som valdigt liten, och skulle man raka i en hotfull situation sa ar det ju inga problem, da alla asiater ar sa sjukt trevliga.
Bortsett fran Krystal, med K, flygvardinna pa Cathay Pacific, henne har herr Spetz inte mycket till overs for...Tror vi fragade 5 ganger efter nya horlurar da de forsta var trasiga...Iofs ett I-landsproblem, men anda!

Davves stol var dessutom trasig pa planet, och Davve som skruvat isar allt han kommit over sedan barnsben var inte sen att skruva isar flygplansstolen. Dock utan storre framgang!

Nu ar kl 21.00 och planet lyfter 00.35, vi landar imorgon svensk tid 15-nanting!

Vi har haft en underbar resa, vi lovar att skriva en sammanfattande resum'e nar vi kommer hem dar allt vi gjort kommer finnas med bade i bild och textform.

Vem vet, kanske skriver vi en bok!?

Over and out,

De fyra aventyrarna

Kommentarer
Postat av: Mamma Inger

Ni är mer än VÄLKOMNA hem!!! Och skriv gärna en hel bok om resan. Det är nog ganska enkelt att fylla en, faktiskt!

2009-04-14 @ 19:35:18
Postat av: Mummen

Ska bli mysigt att träffa er igen, efter en hel månad på andra sidan jordklotet. Men det känns ju nästan som man har varit med när man har läst och följt er i bloggens värld. Ett tack till er fyra för en trevlig och underhållande läsning och kompleterande bilder. Hoppas att jag nån gång i mitt liv får uppleva allt som ni har gjort....utom fallskärmshoppet..hmhm..

Massor med Välkomst kramizar från mummen

2009-04-16 @ 10:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0